Juf Hanneke viert haar jubileum, 25 jaar in het onderwijs

Juf Hanneke viert haar 25 jaar jubileum in het onderwijs

Vandaag was het zover! Juf Hanneke van Vliet werd in het zonnetje gezet voor haar verdiensten in het basisonderwijs, 25 jaar! Ze heeft 20 jaar voor Noventa gewerkt en in het begin van haar carrière 5 jaar voor de vereniging te Westerhaar en Vriezeveen.

Vanmorgen mocht ze starten met een heerlijk uitgebreid ontbijt op bed en werd ze gebracht in een mooie oude ‘oldtimer’ bestuurt door haar man, Alfons van Vliet die deze auto stiekem had geregeld. De leerlingen, ouders en leerkrachten stonden juf Hanneke op het plein op te wachten met een ieder een bloem in de hand. Nadat iedereen persoonlijk haar had gefeliciteerd had juf Hanneke een supergroot boeket naast haar staan.

In de klas werd ze gefeliciteerd door de directeur-bestuurder van Noventa; Harrie Steenstra. Samen met de kinderen en juffen van groep 1/2 kwamen ze tot de conclusie dat er vast geen plek meer was in juf haar huis om te slapen, zoveel bloemen. Dat hoefde geen probleem te zijn, want dan kon ze vast wel bij de buren slapen of die van de kinderen in de klas.

We zijn als ‘school’ dankbaar voor haar jaren lange trouwe inzet binnen het onderwijs en wensen haar het allerbeste toe. Bedankt juf Hanneke!

Namens het team van dorpsschool ‘de Twa-ikker’, Gradus Kootstra

(LR) Hanneke van Vliet - 25 jaar onderwijs - Foto Ruben van Vliet-1 (LR) Hanneke van Vliet - 25 jaar onderwijs - Foto Ruben van Vliet-2